- Autor: selidka
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 150 |
Kedlubna | 250 |
Mrkev | 100 |
Hrášek mražený | 50 |
Celer bulva | 50 |
Vejce celá průměr | 150 |
Cibule | 50 |
Máslo čerstvé | 25 |
Energetická hodnota celkem: 2670 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 445 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na tuku osmažíme cibulku do zlatova, na ni pak dáme dusit mrkev a celer nakrájené na drobno, po pár minutách přidáme ostatní zeleninu. Kdo má raději, může si zeleninu předvařit ve vodě. Až je zelenina al dente, přidáme vejce, dosolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.